SLUIT

i-Tero Scanner

Deze digitale technologie zorgt vanaf het begin voor een nauwkeurige afdruk, en heeft als einddoel een beter passende kroon, minder stoeltijd en een uiterst tevreden patiënt. Voor de patiënt is het nemen van de afdruk met de i-Tero-scanner ook veel aangenamer aangezien hier geen afdrukmateriaal voor nodig is. Happen in het afdrukmateriaal is hierbij verleden tijd.

Real time on-screen visualisatie van de scan op het beeldscherm maakt onmiddellijke aanpassing van de preparatie mogelijk met een perfecte occlusale ruimte; “ de ideale afdruk” voor het beste cosmetische restauratieve resultaat.

Om deze nieuwe technologie voor alle tandartsen bereikbaar te maken heeft MDL-Euregio een uniek concept bedacht: Iedere tandarts kan zich inschrijven voor een opleiding, indien gewenst met één of twee bevriende collega’s  en wij zorgen ervoor dat u na enkele uren in staat bent om een perfecte scan van uw preparatie te maken.

Na de gepersonaliseerde opleiding bij MDL-Euregio bent u in staat met de iTero-mondscanner, die wij u kostenloos ter beschikking stellen en aan huis leveren, te werken, mocht u echter nog twijfelen aan uw opgedane kennis, kan u steeds beroep doen op assistentie, zodat ook de laatste twijfels verdwijnen. Nadat u gescand heeft halen wij de mondscanner terug op en bezorgen u na enkele dagen een perfect passende kroon tegen een betaalbare prijs.

Wil u de proef op de kroon nemen of wenst u meer informatie omtrent deze materie kan u ons steeds contacteren op onderstaande coördinaten.

18 sep 2011